Lista Arbitrilor din cadrul Tribunalului Român de Arbitraj Sportiv, publicată în ordine alfabetică, este următoarea:

Lec. univ. dr. Andrea Chiș

Arbitru

Lec. univ. dr. Andrea Chiș a fost judecător la Curtea de Apel Cluj cu o experiență de peste 28 de ani și membru ales din partea Curților de Apel în Consiliul Superior al Magistraturii. În prezent predă drept procesual civil la UBB Cluj-Napoca.

Madalina Diaconu - tras.ro
Prof. univ. dr. av. Mădălina Diaconu

Arbitru

Dr. Diaconu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul juridic, mai ales în cel al dreptului sportiv internațional fiind avocat și profesor titular la Facultatea de Drept a Universității din Neuchatel.

Prof. univ. dr. Cristian Jura

Arbitru

Prof. univ. dr. Cristian Jura are o experiență de peste 20 de ani în dreptul sportului, este arbitru în cadrul Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Elveția respectiv arbitru în cadru Comisiei de Audiere Anti Doping.

Av. Ovidiu Miheț - Membru TRAS.ro
Av. Ovidiu Miheț

Arbitru

Ovidiu Miheț este avocat cu o experiență de peste 20 de ani, specializat în dreptul sportului cât și în domeniul avocaturii de business, fiind membru al Comisiei de Apel din cadrul Federației Române de Baschet.

Dan Oancea
Prof. univ. dr. av. Dan Oancea

Arbitru

Prof. univ. dr. av. Dan Oancea este avocat cu o experiență de peste 41 de ani, arbitru în cadrul Comisiei de Audiere Anti Doping, director al Institutului Național pentru Pregătirea Avocaților și profesor universitar.

Prof. univ. dr. Mihaela Tăbârcă
Prof. univ. dr. Mihaela Tăbârcă

Arbitru

Prof. univ. dr. Mihaela Tăbârcă a fost judecător timp de 33 de ani, din care 17 ani la Înalta Curte de Casație și Justiție având o bogată experiență didactică în predarea cursului la disciplina „Drept Procesual Civil”.